Rahoituslaitos lainaa heti

Rahoituslaitos tarjoaa alustan, jonka kautta lainahakijan on mahdollista vain yhdellä lainahakemuksella saada paras lainatarjous vakuudettomista 100-60 000€ lainosista. Lainat voivat olla siis pikavippejä tai suurempia kulutusluottoja, joita lainanhakija voi hakea moniin eri käyttötarkoituksiin. Lainoihin myönnetään 1-15 vuoden takaisinmaksuaika.

Rahoituslaitoksen kautta lainaa hakevan henkilön pitää olla ainakin 18-vuotias, maksukykyinen eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Maksuhäiriö estää aina luoton saamisen. Rahoituslaitoksen kautta on mahdollista hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakemus voi parantaa kummankin lainanhakijan lainansaantimahdollisuuksia.

Lainanhakija voi täyttää rahoituslaitos.fi-sivustolta löytyvän lainanhakukaavakkeen. Kun se on huolella täytetty, Rahoituslaitos toimittaa sen edelleen sopivimmalle yhteistyökumppanilleen, jolta lainanhakija saattaa saada lainatarjouksen. Lainanhakijan kannattaa tutustua huolella lainaehtoihin. Jos lainanhakija hyväksyy lainatarjouksen, hän voi allekirjoittaa sen usein verkkopankkitunnuksilla pankin tai rahoittavan yrityksen verkkosivuilla, joka siirtää lainanhakijan tilille rahat sen jälkeen.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tavallisesti kuukausierissä. Joka tapauksessa rahoitusta tarjoavan pankin tai muun yrityksen kanssa lainanhakija lopulta sopii millaisia takaisinmaksu erät ovat, eräpäivät ja muut seikat. Esimerkiksi toiset rahoittajat saattavat myöntää lyhennysvapaita kuukausia vuosittain yms. Mutta Rahoituslaitos ei vastaa mistään lainaehtoihin liittyviin kysymyksiin. Lainasopimukset tehdään kokonaan lainanhakijan ja rahoitusta tarjoavan tahon, esimerkiksi pankin välillä.

Rahoituslaitoksen asiakaspalvelu palvelee lainahakijaa sähköpostin välityksellä. Sieltä voi kysyä lisää esimerkiksi Rahoituslaitoksen kautta lainanhakuun liittyvistä kysymyksistä.

admin Sunday 23 September 2018 - 3:54 pm | ΒΆ | Default