Rahoituslaitos lainaa heti

Rahoituslaitos tarjoaa alustan, jonka kautta lainahakijan on mahdollista vain yhdellä lainahakemuksella saada paras lainatarjous vakuudettomista 100-60 000€ lainosista. Lainat voivat olla siis pikavippejä tai suurempia kulutusluottoja, joita lainanhakija voi hakea moniin eri käyttötarkoituksiin. Lainoihin myönnetään 1-15 vuoden takaisinmaksuaika.

Rahoituslaitoksen kautta lainaa hakevan henkilön pitää olla ainakin 18-vuotias, maksukykyinen eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Maksuhäiriö estää aina luoton saamisen. Rahoituslaitoksen kautta on mahdollista hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakemus voi parantaa kummankin lainanhakijan lainansaantimahdollisuuksia.

Lainanhakija voi täyttää rahoituslaitos.fi-sivustolta löytyvän lainanhakukaavakkeen. Kun se on huolella täytetty, Rahoituslaitos toimittaa sen edelleen sopivimmalle yhteistyökumppanilleen, jolta lainanhakija saattaa saada lainatarjouksen. Lainanhakijan kannattaa tutustua huolella lainaehtoihin. Jos lainanhakija hyväksyy lainatarjouksen, hän voi allekirjoittaa sen usein verkkopankkitunnuksilla pankin tai rahoittavan yrityksen verkkosivuilla, joka siirtää lainanhakijan tilille rahat sen jälkeen.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tavallisesti kuukausierissä. Joka tapauksessa rahoitusta tarjoavan pankin tai muun yrityksen kanssa lainanhakija lopulta sopii millaisia takaisinmaksu erät ovat, eräpäivät ja muut seikat. Esimerkiksi toiset rahoittajat saattavat myöntää lyhennysvapaita kuukausia vuosittain yms. Mutta Rahoituslaitos ei vastaa mistään lainaehtoihin liittyviin kysymyksiin. Lainasopimukset tehdään kokonaan lainanhakijan ja rahoitusta tarjoavan tahon, esimerkiksi pankin välillä.

Rahoituslaitoksen asiakaspalvelu palvelee lainahakijaa sähköpostin välityksellä. Sieltä voi kysyä lisää esimerkiksi Rahoituslaitoksen kautta lainanhakuun liittyvistä kysymyksistä.

admin | Sunday 23 September 2018 - 3:54 pm | | Default

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotot ovat nykyään suosittuja lainamuotoja. Nimensä mukaisesti luotto on varsin joustava ja sitä voi käyttää juuri sen mukaan kuin on tarvetta. Joustoluotto tarkoittaa samaa asiaa kuin tililuotto, käyttöluotto tai käyttölaina.

Jos asiakkaalle myönnetään 2000 euron joustoluotto, on se mahdollista nostaa joko kokokaan kerralla käyttöön tai sen voi nostaa pienissä osissa tai siitä voi nostaa vaikka vain 100 euroa. Ihan kuinka asiakas itse parhaakseen näkee. Tämä on äärimmäisen kätevää jo sen vuoksi, että mikäli asiakas ei ole täysin varma kuinka paljon lainaa todellisuudessa tarvitsee, antaa joustoluotto-muotoinen pikalaina tähän mahdollisuuden.

Joustoluottoa haetaan kuten mitä muutakin tahansa luottoa, lainaa tai pikavippiä. Ensimmäiseksi tehdään tunnukset palveluun mistä lainaa haluaa nostaa. Tunnusten teon yhteydessä asiakas myös tunnistautuu palveluun. Useimmiten tunnistautuminen tehdään verkkopankkitunnuksien avulla. Kun tunnukset on tehty ja tunnistautuminen suoritettu, voidaan hakea luottoa. Luoton hakeminen tapahtuu ensilainojen yhteydessä aina lainapalvelun verkkosivuilla. Myönnetyn lainahakemuksen jälkeen seuraavat lainauskerrat ovat huomattavasti vaivattomampia ja lainaaminen onnistuu esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla tai tekstiviestillä.

Kun asiakas hakee lainaa, tarkistetaan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot julkisista tai yksityisistä luottotietorekistereistä. Hyvin monet lainayritykset käyttävät Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereitä. Lainaa tarjoava yritys tekee luottopäätöksen hakemuksen ja eri rekistereistä saatujen tietojen perusteella.

Joustoluotot ja luottotilit ovat vakuudettomia lainoja joka tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse hankkia luotolle minkäänlaisia takaajia tai vakuuksia. Joissakin tapauskohtaisissa asiakassuhteissa luotonantaja voi pyytää asiakkaalta lisävakuuksia. Yleensä lainan vakuudeksi riittää kuitenkin pelkästään se, että asiakkaalla on jatkuvia säännöllisiä tuloja joka kuukausi esimerkiksi 1000 euroa nettona. Useimmiten asiakkaan on toimitettava lainanantajalle tositteet jotta säännöllisistä tuloista voidaan todella varmistua. Tositteeksi säännöllisistä tuloista voi kelvata esimerkiksi kopio palkkakuitista, palkkatodistuksesta, eläkelaskelmasta tai tiliotteesta muutamalta viimeiseltä kuukaudelta. Jotkut voivat pyytää lisäksi vielä esimerkiksi verotuspäätöksen lisäselvityksenä.

Joustoluotot ovat asiakkaan käytössä olevia jatkuvia luottoja jota voi käyttää oman tarpeen ja rahatilanteen mukaan. Kun rahatilanne in tiukka, voi joustoluotolla saada tarvittavaa helpotusta arjen pyörittämiseen.

Vastaavasti kun rahaa on saatavilla esimerkiksi palkan muodossa, voi nostetun joustoluoton maksaa heti takaisin. Nopeasti takaisinmaksettu luotto on aina edullisempi kuin mahdollisimman pitkään venytetty laina-aika.
Joustoluotot toimivatkin siis kuten tavalliset luottokortit mutta rahat nostetaan omalle tilille. Joustoluottojen korkokulut pysyvät aina maltillisena mikäli lainat maksetaan aina ensimmäisenä mahdollisena eräpäivänä.

Tee nyt heti maksuton joustoluottosopimus niin rahaa on heti käytettävissä kun rahapula iskee. Joustoluotto on asiakkaalle täysin maksuton ellei rahaa myönnetystä limiitistä nosta käyttöön. Kuluja tulee vasta sinä vaiheessa kun rahaa omalle tilille nostaa.

admin | Tuesday 25 November 2014 - 12:37 pm | | Default